• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Escola Jeroni de Moragas 

ampans

L'escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas d'AMPANS és un centre educatiu concertat amb el Departament d'Ensenyament. Atén a alumnes amb necessitats educatives especials en edats compreses entre els 3 i els 21 anys. Ofereix als infants i joves itineraris educatius personalitzats i adaptats que els ajuda en l'autonomia personal, social i/o laboral.

Coneix la nostra escola!

Actualment té autoritzades i concertades 27 unitats d'educació especial i 217 places. L'alumnat del centre educatiu són nens i nenes amb discapacitat intel·lectual que presenten perfils diversos, però predominen alumnes amb: Trastorn de l'Espectre Autista 25% i Trastorns de Conducta 47%. 

Impartim els següents nivells educatius:

> Educació infantil
> Educació primària
> Secundària adaptada
> IFE d'auxiliar de comerç i vendes 
> Programes de Transició al Treball (PATT)
> Programes de Transició a la Vida Adulta (TVA)

Disposem d’instal·lacions i equipaments adaptats i complementem l’activitat curricular amb activitats rehabilitadores, esportives, sortides, colònies, tallers i escola d’estiu.

 

DOCUMENTS DE GESTIÓ EDUCATIVA

Projecte de Direcció 2020-24
> Projete Educatiu de Centre 2020-21

 

 

 


 Som:

ampans

 

 

 

Escola Inclusiva: Impulsem activitats inclusives orientades a compartir unitats de programació entre alumnes del nostre centre i de d’altres escoles del Bages. Les activitats, basades en l’aprenentatge col·laboratiu, cobreixen un ampli ventall d’objectius relacionats amb l’educació en valors i possibiliten a tots els alumnes un apropament enriquidor que afavoreix vincles i expandeix, en uns i altres, el concepte global de societat on tots hi participem. 

 

 

 

 

ampans

 

 

Centre d'Educació Especial Proveïdor de Serveis i Recursos de Suport a la Inclusió (CEEPSIR). L’Escola Jeroni de Moragas va ser seleccionada en convocatòria pública del Departament d’Ensenyament per desenvolupar programes i serveis de suport a l’escolarització d’alumnes amb discapacitat al centres ordinarisi.

L’ escola continua escolaritzant a alumnes que per les seves necessitats de suport necessiten un servei especialitzat. Paral·lelament es desenvolupen accions de suport com a centre de referència als centres ordinaris de la comarca del Bages i Solsonès, també en l’escolarització inclusiva de l’alumnat amb discapacitat, aplicant programes específics de suport directe a l'alumnat amb greu discapacitat, escolaritzat en centres ordinaris i també serveis educatius específics.

 

 

 

ampans

 

 

 

Escola Verda: Estem adherits al Programa Escoles Verdes del Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu d’avançar cap a la sostenibilitat en tots els sectors. La vocació mediambiental es posa de manifest cada any amb la celebració de la Setmana Verda, en la qual realitzem activitats de reciclatge, recollida selectiva o cultiu ecològic, entre d’altres, amb la participació d'altres escoles de la comarca que aquella setmana ens visiten.

 

 

 

 

CONTACTE

Escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.