• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

CENTRE NOVES OPORTUNITATS

CNO PORTADA

Noves Oportunitats és un programa adreçat a joves de 16 a 24 anys, no necessàriament amb discapacitat, que han abandonat la seva formació de forma prematura i no compten amb cap certificació acadèmica ni professional.

Es tracta d'una iniciativa del SOC, finançada pel Fons Social Europeu dins el pla de Garantia Juvenil, i gestionat per AMPANS i Intermèdia. El programa consisteix en actuacions integrades d'orientació, formació i acompanyament, i es caracteritza per oferir als joves itineraris de fins a 20 mesos per ajudar-los a desenvolupar el seu futur professional.

Les actuacions són personalitzades i s'adapten a les necessitats de cada jove, que entraran en contacte amb professions i empreses, acompanyats i tutoritzats. L'objectiu del programa és que el jove obtingui un Certificat de Professionalitat, retorni al sistema educatiu reglat o aconsegueixi inserir-se al món laboral.

Centre de Noves Oportunitats Catalunya Central

Av. dels Dolors 36 - 08243 Manresa

T. 935220040 / Mail novesoportunitats@ampans.cat 

Més informació a la web de Noves Oportunitats 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.