• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Véns?

ampans

Per participar al programa VÉNS envia'ns un correu electrònic a voluntariat@ampans.cat i explica'ns la teva motivació, unes dates aproximades (millor en cap de setmana) i el  número de persones que t'acompanyaran i ens posarem en contacte amb tu.

Més de cent persones de perfils i procedències diferents ja hi han passat; amics, parelles, famílies, equips d’empreses... VÉNS? és un projecte a camí entre l’oci i el voluntariat que ofereix l’oportunitat de viure una experiència única de convivència. Les persones que hi participen comparteixen un cap de setmana amb les persones que viuen a les llars, a través d’estades a Urpina, a Sant Salvador de Guardiola. El projecte es basa en un compromís de col·laboració per part dels participants, que aporten el seu temps, habilitats i potencial humà. A canvi se’ls ofereix estar com a casa, compartint espais, temps i activitats.

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.