• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

PROGRAMES DE FORMACIÓ

PROGRAMES

 El Programa de Formació ofereix formació en competències personals i professionals per accedir, amb garanties, a un procés de preparació per a la inserció laboral.

Rodones-curs

 

 

FORMACIÓ D'OFERTA EN ÀREES PRIORITÀRIES

Formació ocupacional adreçada prioritàriament a persones treballadores desocupades. Programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb els condicions establertes al Programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries regulat per l’ORDRE TSF/170/2018, de 8 d’octubre.

Amb el suport de:

logo-vector-generalitat-catalunyaSOC     ministerio-empleo

 

 

garantia-juvenil

 

CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES DE JOVES BENEFICIARIS DE GARANTIA JUVENIL

El programa de contractació en pràctiques garantia juvenil Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91.89%, és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i inserir al món laboral joves formats que no estudien ni treballen. L'objectiu és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. 

Amb el suport de:

logo-vector-generalitat-catalunyaSOC     FSE 2

 

 Inserlab-robotica

BAGESJOVE – INSERLAB 4.0

Destinat a joves beneficiaris de Garantia Juvenil, el projecte Bages Jove – Inserlab 4.0 (Ordre: TSF/142/2018) busca la sinergia entre els sectors més tradicionals com l'hoteleria i la restauració i els més innovadors, com la Indústria 4.0. Les dues formacions treballen transversalment fins a crear un projecte comú.

Amb el suport de:

logo-vector-generalitat-catalunyaSOC      ministerio-empleo

 

 

Treball-i-formacio

 

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

El programa Treball i Formació, TSF/156/2018, de 20 de setembre i segons RESOLUCIÓ TSF/2265/2018, d'1 d'octubre, està adreçat a persones en situació d'atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció i està desenvolupat pel Departament d'Empresa i Ocupació, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya. És un programa mixt que combina treball i formació, i fomenta la contractació de persones perceptores de la Renda Mínima d'Inserció amb greus dificultats econòmiques i socials, per tal d'afavorir la seva inserció sociolaboral.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunya  soc1       FSE

 

singulars

 

PROGRAMA SINGULARS – JOVE, VIU UNA EXPERIÈNCIA SINGULAR! 

Dirigit a joves beneficiaris de Garantia Juvenil i amb un Certificat de Discapacitat, aquest programa consisteix en un itinerari d'orientació i acompanyament a la inserció a través d'una formació a mida en Restauració, Atenció al Client i Informació Turística. A més d'una introducció a les xarxes socials aplicades a restauració i turisme. (Ordre TSF/142/2018)

Amb el suport de:  

logo-vector-generalitat-catalunya   SOC       ministerio-empleo

 


orientació-municipis

PROGRAMA D'ORIENTACIÓ ALS MUNICIPIS

Programa de treball a mida per a la inserció i inclusió sociolaboral al propi municipi de persones amb discapacitat i/o en situació de vulnerabilitat de la comarca del Bages.
En el marc d'actuació d'aquest projecte, es duen a terme accions destinades a facilitar la inserció sociolaboral d'aquestes persones procurant-los un lloc de treball.

Amb el suport de:

benestar

 

 

 

marmi

 

PROGRAMA MESURES ACTIVES D'INSERCIÓ - MAIS 2019/20

És un programa on es duen a terme mesures actives d'inserció per a persones en risc d'exclusió social i perceptores de la Renda Mínima d'Inserció. Amb aquest programa, amb una durada fins al 30 d'abril de 2020, es duen a terme accions amb l'objectiu d'incrementar el grau d'ocupabilitat i la inserció en persones perceptores de la RGC. 

Programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu. Regulat per l'Ordre TSF/128/2017, de 19 de juny i TSF/989/2019, de 8 d'abril. 

Amb el suport de: 

benestar   FSE

 

 

mes45

 

 

PROJECTE M.E.S+45

Destinat a persones en situació d'atur de més de 45 anys, amb experiència laboral anterior i amb factors personals i/o socials que els dificulten el poder accedir novament al mercat laboral. Més informació aquí

Amb el suport de: 

obrasociallacaixa

 

agencia-collocacio

 

 

AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

És un programa que consisteix en dur a terme accions d'orientació i d'intermediació laboral que tenen per objectiu facilitar a les persones amb discapacitat en situació d'atur, una ocupació adient a les seves característiques i facilitar a les empreses aquelles persones amb un perfil professional ajustat als seus requeriments i a les seves necessitats.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunya    SOC       ministerio-empleo

 

SIOAS

 

SERVEI INTEGRAL D'ORIENTACIÓ, ACOMPANYAMENT I SUPORT A LA INSERCIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT O TRASTORNS DE LA SALUT MENTAL (SIOAS)

Regulat per l'ORDRE EMO/252/2017, servei adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de la salut mental que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i que siguin demandants d'ocupació no ocupades inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya, com a millora de feina o persones treballadores en actiu que es trobin en la fase de seguiment a la inserció i/o treball amb suport.

Amb el suport de:

 logo-benestar-família FSE

 

Incorpora-rodona

 

 

PROGRAMA INCORPORA

Programa d'intermediació laboral adreçat a persones amb discapacitat o trastorn de salut mental i persones en risc d'exclusió social. El programa ofereix a les empreses un recurs de responsabilitat social corporativa en integració laboral. Amb el suport de:

incorpora1

 

Programa-Funciona

 

 

 

PROGRAMA FUNCIONA

Programa d'orientació dissenyat per AMPANS que es dur a terme amb el suport de diferents centres educatius de la comarca. El programa està destinat a alumnes majors de 16 anys que requereixin d'un suport per orientar el seu itinerari formatiu i professional.

diputaciobarcelona

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.