• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual

Missió, visió i valors

MISSIÓ

La Fundació AMPANS treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Bages, creant i gestionant centres, serveis i suports amb criteris d’eficiència i eficàcia.

És voluntat de l’organització prestar serveis a d’altres col·lectius amb necessitats de suport i a persones amb discapacitat intel·lectual d’altres zones.

VISIÓ

La Fundació AMPANS vol ser una organització de referència i vol esdevenir una marca de qualitat en l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual que es distingeixi per:

- Espais de vida confortables i segurs, on les persones amb discapacitat intel·lectual poden desenvolupar el seu projecte de vida
- La confiança de les famílies i de les Administracions públiques
- La conducta ètica i l’excel·lència de la gestió
- Ser un bon lloc per treballar
- El suport social i la participació activa dels amics i col·laboradors
- La sostenibilitat i la solidesa financera
- El compromís i la proximitat amb el territori, sent agents actius en el foment dels valors, la cohesió i la vertebració social

VALORS

Els valors que promou la Fundació AMPANS en el conjunt de l’organització són:

- Respecte
- Amabilitat i tracte humà
- Qualitat
- Professionalitat
- Responsabilitat
- Compromís

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.