• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual

Presentació

Selfie grup autogestors Fundció Ampans

AMPANS es va iniciar com una associació sense afany de lucre l’any 1965 per un grup de pares i mares de la comarca del Bages preocupats per l’educació i la integració del seus fills amb discapacitat intel·lectual, constituint l’inici del que és avui la Fundació AMPANS.

Un dels primers serveis que es va oferir va ser l’escola, amb l’objectiu d’atendre nens i nenes amb necessitats educatives especials, juntament amb la creació dels primers tallers d’integració sociolaboral.

Aquest fet va marcar clarament la trajectòria de creixement de l’Associació AMPANS continuada després per la Fundació AMPANS, ja que l’any 2010 l’Associació es va transformar en Fundació per decisió unànime de l’assemblea de socis amb l’objectiu de donar a l’organització una major acreditació social i una major garantia i seguretat patrimonial.

Actualment la Fundació AMPANS, fidel al compromís de servei a les persones amb discapacitat de la comarca del Bages, presta els següents serveis: Escola d’Educació Especial, Acolliment Residencial, Atenció Diürna, Servei d’Inserció Laboral, Centre Especial de Treball, Servei a les Famílies i Programa Vida Autònoma.

La Fundació AMPANS adquireix un compromís ètic en la seva gestió amb la finalitat d’aconseguir el respecte dels drets fonamentals de les persones amb discapacitat intel·lectual, la promoció dels valors democràtics i les bones pràctiques.

Les nostres polítiques d'actuació dissenyen en base als següents criteris:

    > Continuïtat assistencial
    > Presència a la comunitat
    > Compromís amb les persones i amb el territori
    > Calidesa en el tracte amb les persones
    > Equipaments confortables i adaptats
    > Propers a les persones i a les seves famílies
    > Flexibilitat i adaptabilitat dels serveis
    > Formació i recerca
    > Implicació de les persones
    > Qualitat dels serveis

Amb el suport de moltes persones, entitats, institucions i empreses que confien en nosaltres, podem ajudar a fer la vida més fàcil a les persones amb discapacitat intel·lectual. Vols ajudar-nos? Col·labora

Enllaços d'interès

    > Memòria RSC
    > Declaració ambiental
    > Codi d'ètica
    > Pla estratègic 2015-17

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.