• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

PROJECTES EUROPEUS

COPRODUCTION

AMPANS, com a membre directiu de l'Assemblea General d'ARFIE (association de recherche et de formation sur l'insertion en europe), participa en l'impuls de diversos programes d'àmbit europeu per a la millora d'oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial. 

 

Força 10

 

 Projecte Força. Formation vers une Citoyenneté Active

AMPANS i cinc entitats europees del sector de la discapacitat intel·lectual, originàries de França, Itàlia, Luxemburg, Bèlgica i Suïssa, han participat al projecte europeu "Força, Formació per una Ciutadania Activa", finalitzat l'any 2015.

Fer aportacions per fomentar l'autodeterminació, la participació activa de les persones amb disCapacitat intel·lectual i les polítiques d'inclusió sociolaborals eren l'objectiu d'aquest projecte, que va concloure el seu treball amb la presentació a la Comissió Europea del Parlament de Luxemburg del document de recomanacions treballat pels membres impulsors del projecte.

Consulteu el document final que recull les recomanacions d'AMPANS presentades dins del grup Força al Parlament de Luxemburg

 

 

 

ENABLE I FORÇA 2

 

Projecte Enable. From culture of caring to culture of co-production

AMPANS i 4 entitats més de Luxemburg, Àustria, Itàlia i Bèlgica treballen en un projecte que pretén capacitar, possibilitar i facilitar la participació de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial en la creació de productes i serveis, mitjançant la Coproducció.

El projecte preveu presentar el resultat final l'octubre de 2017

Document de presentació del projecte Enable

Sessió sobre Codesign

Newsletter 1

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.