• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

CONEIXEMENT I INNOVACIÓ

El coneixement i la recerca són fonamentals per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones, per la qual cosa promovem i
ajudem als professionals, institucions i organitzacions que treballen en la investigació i el desenvolupament del coneixement i la innovació.
Participem en l'impuls de diversos programes i projectes d'àmbit estatal i europeu per a la millora d'oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial.

ampansampansampans ampans ampans

ampansampans

 

SERVEIS A PROFESSIONALS 

La nostra expertesa en l’acompanyament a les persones amb disCapacitat Intel·lectual i amb necessitats de suport,  així com la gestió d’una entitat com la nostra, ens han permès adquirir un coneixement que volem aportar i compartir amb professionals, entitats i organismes que intervenen en la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones. És amb aquest objectiu que hem desenvolupat un programa de serveis d’assessorament i  recursos  per a professionals del sector social.

ampans   ampans   ampans   ampans ampans

ampans ampans

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.