• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Compliance. Canal de denúncies

compliance

La fundació AMPANS està compromesa en desenvolupar la seva activitat amb els més alts estàndards d'ètica i d'integritat, per això comuniquem i compartim els nostres principis ètics i morals i sol·licitem a totes les persones que tenen relació amb l'entitat que actuïn d'acord amb ells. En aquest sentit, us demanem que si detecteu alguna conducta que atempti contra els valors de l'entitat per part de personal o representants de l'entitat, ho denuncieu.

Per aquesta raó hem creat el CANAL DE DENÚNCIES a la nostra pàgina web i el correu electrònic: canaldenuncies@ampans.cat per facilitar la comunicació de qualsevol situació que considereu denunciable o dubtosa, que pugui constituir una vulneració de les lleis, dels drets humans, de les pràctiques laborals i comercials, del tracte a les persones amb discapacitat, del bon govern o, en general, una mala pràctica.

Què és el Canal de denúncies o Compliance?

Coneix quins són els nostres Principis

Coneix què diu el nostre Codi Ètic

Abans de fer la denúncia llegeix les garanties del procés

Canal denúncies

Nom
Entrada no vàlida

Correu electrònic
Entrada no vàlida

Missatge(*)
Entrada no vàlida

He llegit i accepto les garanties del procés i la política de privacitat(*)
Invalid Input

  

 


 

Responsables de Compliance i del Canal de denúncies:

Jordi-Mir copy

 

 

Jordi Mir Cisa
Responsable
CV

 

 

 

Fina-Riera

 

 

Fina Riera Prat
Suport
CV

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.