• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Extraordinaris

extraordinaris

 

Vols fer-te voluntari d'AMPANS? Omple el formulari o contacta'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i t'informarem.

EXTRAORDINARIS és un programa de mentoria social

El programa Extraordinaris vol ser un suport a joves que tenen entre 16 i 24 anys, han abandonat el sistema educatiu, estan fora del mercat laboral, i presenten mancances competencials i motivacionals. Aquest programa pretén oferir-los orientació, suport i acompanyament, ampliant el seu cercle social i proporcionant-los eines per a un bon desenvolupament de competències per a la vida. Per fer-ho possible necessitem l'ajuda de persones com tu, com a mentors d'un d'aquests joves. Fer de mentor significa ser un referent per la persona jove, acompanyant-lo perquè assoleixi els seus reptes formatius, laborals, socials i emocionals.

Vols ser mentor?

Probablement al llarg de la teva vida has tingut referents que t'han acompanyat, inspirat, aconsellat o influenciat en la teva trajectòria professional i vital. Ara tu pots ser també un d'aquests referents. Busquem gent amb empenta, empatia i ganes de tornar allò que han rebut, acompanyant a un jove que vol adquirir competències per assolir els seus reptes formatius, laborals, socials i emocionals.

Pensem en persones:
- De més de 25 anys
- Dinàmiques
- Disposades a escoltar activament, orientar i donar suport
- Amb habilitats socials per relacionar-se amb persones diferents i que ajudin a ampliar la xarxa social del jove
- Motivades per potenciar les aptituds d'aquests joves

No ho faràs sol. Tindràs suport dels professionals del Programa, les persones voluntàries rebreu una formació i acompanyament professionals.

Ser extraordinari, per algú extraordinari!

Amb el suport de:

logo-Rotary-Manresa trasnparent

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.