• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual

Donatius

Amb una aportació puntual o periòdica ajudes a fer que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin dur a terme els seus projectes de vida. El teu ajut, per petit que sigui, és molt valuós.

ampans

FUNDACIO AMPANS és una entitat que està inclosa en les regulades per l’article 16 de la Llei 49/2002 de “règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge”, i, per tant, les donacions fetes es poden beneficiar dels incentius fiscals establerts a l’article 19 i 20 de la citada llei.

Si vostè omple les dades identificatives, una vegada feta la donació, li farem arribar el certificat corresponent d’acord amb l’article 24 i podrà gaudir dels incentius fiscals establerts: Una deducció del 25% de la quota integrada en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques en el cas de persones físiques, i un 35% de la quota de l’Impost sobre Societats, en el cas de persones jurídiques

 

 
Estic d'acord amb les condicións legals
ampans
ampans

powered by fox contact

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.