• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.10.2019

Dues persones usuàries d’AMPANS han participat en un programa de BBVA per formar-se en administració

pràctiques BBVA

La Nira Sunder i la Caren Fernandez han tingut l'oportunitat de participar en un programa del BBVA per formar-se en administració. Les dues tenien interès per tasques d'administració i informàtica, i se'ls va oferir aquesta oportunitat, amb la col·laboració de BBVA. Han pogut viure l'experiència d'estar 3 mesos en una oficina bancària, una a la Sagrada Família i l'altra a la plaça Bages de Manresa.

Durant el període de pràctiques, que va acabar a finals de setembre, no només han pogut conèixer el dia a dia a l'oficina sinó que BBVA els ha facilitat viure diferents experiències relacionades amb el sector.

Aquest tipus d'iniciativa permet adquirir diferents capacitats a les persones que hi participen i millorar les seves habilitats socials per a la seva integració en equips de treball i dotar-los de major autonomia.

L'experiència formativa ha acabat amb un esmorzar per acomiadar les dues joves, amb la presència del director de Talent i Cultura de BBVA Catalunya, Miquel Àngel Carrasco, el Director Centre Banca Clients Manresa, Carles Caballero, els dos directors de les oficines on s'han fet les pràctiques, Frederic Ayala i Ricard Alegre, i el president d'AMPANS, Sebastià Catllà.

Aquesta és la segona edició en què col·laboren AMPANS i BBVA per ajudar a la normalització i la plena inclusió als entorns comunitaris, i l'objectiu és que pugui arribar a més persones.

 

1 Comentaris

005P0NAz4 24.10.2019

9wRBBR72s

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.