• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

29.08.2019

Un any més participem a la Setmana de Jocs al carrer, que omplirà Manresa de jocs i activitats lúdiques per a totes les edats

JOCS AL CARRER 2019 2

La iniciativa, organitzada pel CAE, arriba a la 17ª edició amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Xarranca

La setmana de jocs al carrer del CAE ja és una cita ineludible pels manresans després de la Festa Major, però també per la gent d'AMPANS. Un grup de persones del servei ocupacional i el Prelaboral, que col·laboren habitualment amb el CAE, donaran suport als equips dinamitzadors en les diferents places i espais de la ciutat.

Enguany la Setmana de Jocs al Carrer arriba a la 17a edició i s'ha consolidat com una activitat de referència en el calendari festiu i lúdic de la ciutat. En tots aquests anys, la Setmana de Jocs al Carrer ha crescut i ha anat incorporant diferents elements que l'han transformat en una activitat transversal de ciutat, educadora, cívica i d'inclusió i cohesió social. Tot i així, segueix tenint com a objectius els que ja es va marcar en la primera edició, l'any 2003: animar a tothom a jugar, sense que importi l'edat; donar a conèixer i dignificar el joc com a un instrument educatiu, com a un element cultural i com una alternativa d'oci per a totes les edats i, finalment, reivindicar temps i espais per al joc, sobretot en els espais públics –carrers i places-.

Per AMPANS, la Setmana de Jocs al Carrer també suposa una eina d'inclusió a la ciutat, que ens fa visibles, ens dóna a conèixer i, sobretot, posa de relleu les capacitats de les persones d'AMPANS. Podeu trobar tota la informació de les activitats, aquí.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.