• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

01.08.2019

La nostra voluntària més gran ha celebrat 90 anys, amb la seva família i les peresones usuàries de l'entitat

 Trobada voluntaris 9

La Rosa Carrillo és la persona voluntària més gran d'AMPANS . Aquest estiu ha complert el seus 90 anys i ho ha celebrat acompanyada de la seva família i de les persones usuàries de l'entitat.

La Rosa és voluntària del servei de Centre Ocupacional que AMPANS va obrir a Sant Joan de Vilatorrada l'any 2017. Des que va obrir el servei, que acompanya persones adultes amb discapacitat intel·lectual, la Rosa s'hi va acostar per oferir-se com a voluntària. "Vaig veure una butlleta que explicava que podia fer-me voluntària d'AMPANS i no m'ho vaig pensar" diu la Rosa en una entrevista que li van fer en motiu del seu aniversari, en la que afegeix que "ara tinc temps i m'hi puc dedicar".

Des d'aleshores la Rosa va cada setmana al centre ocupacional d'AMPANS "Teixint valors" de Sant Joan i dóna un cop de mà en les activitats de costura que es fan al servei.

"La Rosa és pura energia, generositat i ganes de viure, amb un toc d'humor molt divertit que la fa molt especial". Així la descriuen la gent d'AMPANS.

AMPANS rep el suport d'un centenar llarg de voluntaris actius que participen dels diversos programes de voluntariat que desenvolupa l'entitat. Els podeu consultar en aquest enllaç de la pàgina web d'AMPANS: https://www.ampans.cat/colabora

 

Rosa-Carrilo-90

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.