• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

15.07.2019

Althaia i AMPANS organitzen amb la UVic-UCC el Postgrau en malaltia mental i alteracions de la conducta en persones amb discapacitat intel·lectual

postgrau

Aquesta programa, que és fruit de la col·laboració de tres institucions referents del territori, cobreix un buit en formació específica adreçada als professionals del sector

La Fundació Althaia i AMPANS organitzen el Postgrau sobre malaltia mental i alteracions de la conducta en persones amb discapacitat intel·lectual amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Amb aquesta iniciativa, que s'emmarca en l'activitat de la Càtedra de Salut Mental UVic-UCC, es cobreix un buit existent en formació específica per als professionals del sector de l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental amb trastorns de la conducta.

El postgrau, semipresencial, s'iniciarà el pròxim mes d'octubre. S'adreça a psicòlegs, pedagogs, metges, psiquiatres, mestres, educadors socials i els professionals que treballen en els recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual com centres d'atenció primerenca, centres d'educació especial, educació integrada, centres ocupacionals, centres de dia, centres especials d'ocupació, residències o pisos tutelats i serveis de les xarxes de salut mental.

Es calcula que un terç de les persones amb malaltia mental i discapacitat intel·lectual presenten alteracions de la conducta. Això fa que sigui un dels principals reptes que han d'afrontar els professionals i els serveis que donen suport a aquestes persones.

L'organització d'aquest postgrau posa de manifest el treball conjunt de tres institucions del territori referents en els àmbits social, de la salut i del coneixement i reforça les diferents línies de col·laboració que hi ha entre elles.

Per a més informació, cliqueu aquí.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.