• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

13.05.2019

L’Art de Viure ha creat el nou logo del programa de ràdio La Veu dels Valents

la veu dels valents

Les persones usuàries del CO L'Art de Viure, especialitzat en el desenvolupament de les habilitats artístiques, han creat el logo de La Veu del Valents, el programa de ràdio conduït per alumnes de l'EEE Jeroni de Moragas

El mes de març, els alumnes de l'Escola Jeroni de Moragas s'estrenaven a la ràdio amb el programa "La Veu dels Valents", un espai setmanal dins el magazín "La central" d'Ona Bages.

El Centre Ocupacional L'Art de Viure ha sigut l'encarregat de crear la identitat per aquest nou programa. Un grup de participants es van reunir per fer una pluja d'idees, a partir de la qual van extreure'n 15 idees representatives relacionades amb la ràdio.

El logo finalista és obra d'en Joan Anton. Ha escollit un megàfon per la relació amb el nom "La veu dels valents", i els colors blanc, negre i taronja expressen i reforcen l'alegria, la frescor i la força que emana el programa.

El passat divendres, els alumnes del Jeroni de Moragas van entrevistar a responsables i artistes de L'Art de Viure. Escolta el programa aquí!

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.