• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

12.04.2019

6.000 persones del sector de la disCapacitat hem sortit al carrer per exigir millores en el finançament dels Centres Especials de Treball i dels serveis d’atenció a les persones amb discapacitat

190411 MANI BARCELONA 1

AMPANS al costat d'altres entitats hem recorregut els carrers de Barcelona per denunciar les conseqüències de la manca de finançament públic

Ahir ens vam manifestar pels carrers de Barcelona per denunciar la manca de finançament públic de les entitats del sector de l'atenció i suport a persones amb discapacitat i especials dificultats. 6.000 persones de tot Catalunya hem omplert durant més de dues hores els carrers del centre de Barcelona amb els crits "Amb la meva feina no s'hi juga" i "10 anys congelats". La manifestació ha començat davant de la delegació del govern central, ha passat per davant del departament d'Economia i Hisenda i ha acabat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

No es tracta d'una mobilització aïllada, ja fa mesos que ens mobilitzem davant dels Centres Especials de Treball per denunciar aquesta situació i ho continuarem fent fins que se'ns escolti. Perquè necessitem que els governs s'adaptin a les necessitats dels seus ciutadans i que apliquin mesures urgents per fer front a aquesta situació, que pot deixar sense feina 10.000 persones amb discapacitat de Catalunya.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.