• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

27.02.2019

El President d’AMPANS, Sebastià Catllà, rep el Premi Sèquia per la seva aportació social i el seu compromís amb el territori

Sebastia-catlla-premi-sequia

(foto: Ajuntament de Manresa)

El guardó, impulsat per la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia i la FUB, es va lliurar ahir al Museu de la Tècnica

El President d'AMPANS, Sebastià Catllà, ha rebut el Premi Sèquia 2019, juntament amb la Comunitat de Sant Egidi. L'acte, que forma part de les Festes de la Llum, s'ha celebrat al Museu de la Tècnica de Manresa, on hi han assistit el director general de la FUB ,Valentí Martínez, el vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia, Josep Alabern, i l'alcalde de Manresa Valentí Junyent, entre d'altres.


Sebastià Catllà ha recollit el guardó pel seu treball i la seva actitud constructiva per l'avenç de la societat manresana. Catllà ha agraït el suport de la seva família i dels seus socis d'Oliva Torras, que li han permès dedicar part del seu temps a projectes socials.


Al llarg de la seva trajectòria professional, Catllà ha desenvolupat altres càrrecs com a vicepresident de la Cambra de Comerç de Manresa o president de la Patronal Metal·lúrgica del Bages.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.