• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.02.2019

El programa Treball i Formació del SOC ha permès crear 9 llocs de treball al CET d’AMPANS en les seccions de jardineria, deixalleries i neteja

DSC02628 mem 7

Està adreçat a persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania que fins ara estaven a l'atur. Dins de la contractació laboral faran formació per desenvolupar aquests oficis

AMPANS i el SOC impulsen el programa Treball i Formació, per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (PRGC). L'objectiu és la millora de la qualificació professional i a partir de la formació i l'experiència laboral també es busca una millora de les seves condicions personals, socials, familiars i d'ocupabilitat. Conforma una experiència laboral i formativa que garanteix el suport de personal tècnic a les persones treballadores que participin en el programa.

La formació consisteix en 30 hores de Competències digitals bàsiques i 30 hores d'Estratègies personals pel manteniment i consolidació del lloc de treball. El projecte s'emmarca en diversos centres, serveis, suports i activitats empresarials que es desenvolupen a AMPANS, ja que una de les prioritats és la reinserció al mercat laboral de les persones amb dificultats d'inserció.

A través d'aquest projecte es busca millorar l'adquisició de competències de la persona contractada per tal que augmenti la possibilitat de reinserció laboral. Amb la formació impartida, les persones participants milloren les seves capacitats a l'hora de realitzar un treball, sempre enfocat a les característiques de l'ofici que desenvoluparan.

El treball per l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones participants del programa pot potenciar el seu desenvolupament exitós en l'àmbit personal, social i laboral, a més d'aconseguir una autonomia en l'ús informàtic aplicat a la recerca de feina i en l'àmbit laboral.

Aquesta edició del programa compta amb la contractació de set treballadors durant sis mesos, i la contractació de dos treballadors durant un any. Un total de nou noves incorporacions per a oficis de jardineria, operaris de deixalleria i personal de neteja.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.