• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

19.11.2018

AMPANS, convidada pel Col·legi de Psicòlegs a parlar de tecnologies de suport per a la inclusió de persones amb discapacitat

IMG 9917

AMPANS ha participat a la I Jornada de Tecnologies de Suport i Discapacitat per explicar l'ús de la plataforma MeFacilyta

AMPANS ha participat a la I Jornada de Tecnologies de Suport i Discapacitat, organitzada pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. Es tracta d'unes jornades adreçades a professionals i estudiants on s'ofereix una perspectiva general de les noves tecnologies existents aplicades al col·lectiu i està explicat per experts del sector i les pròpies persones usuàries.

El Marc Bravo, d'AMPANS, ha estat un dels ponents d'aquesta jornada i ha explicat de primera mà la utilització de l'app MeFacilyta, una eina digital de la Fundació Vodafone per crear i compartir continguts multimèdia útils i personalitzats, dirigida especialment a persones amb necessitats de suport, com persones amb discapacitat intel·lectual, persones grans o persones amb paràlisi cerebral.

La innovació tecnològica destaca com una de les principals fonts de recursos per a l'apoderament i inclusió de les persones amb discapacitat. AMPANS col·labora amb la fundació Vodafone des de l'any 2014 desenvolupant i validant l'APP MeFacilyta amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i autonomia personal en un entorn quotidià a través d'aquesta aplicació mòbil. Actualment es fa ús de l'APP a les llars-residència, al servei ocupacional, a l'escola i als serveis laborals del Centre Especial de Treball (CET).

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.