• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.11.2018

El CEE Jeroni de Moragas engega el projecte La Maleta Viatgera

MALETES VIATGERES2

El Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas, d'AMPANS, ha posat en funcionament el programa La Maleta Viatgera, que consisteix en un seguit de contes clàssics, com per exemple El Patufet, que ofereixen una sèrie de materials i adaptacions especials per afavorir la presència, participació i progrés de tots els alumnes. La Maleta Viatgera té com a objectiu principal promoure una escola inclusiva que doni acollida a la diferència com a un dret dels infants.

Seguint amb l'exemple de El Patufet, dins la maleta hi podem trobar la versió original del conte, però també moltes altres versions adaptades a les capacitats de cada alumne: des d'un conte multimèdia a un conte en braille amb textures.

Actualment, aquests recursos es poden trobar a la Biblioteca de Santpedor i a la de Castellnou de Bages. Tanmateix, aquelles escoles interessades amb el projecte poden obtenir el material contactant amb el CEE Jeroni de Moragas.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.