• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

09.10.2018

L’escolania de Montserrat cantarà solidàriament al Concert de Nadal Amics d’AMPANS

Concert imatge xarxes

El Concert, que se celebrarà el divendres 21 de desembre a les 21h al Kursaal, va destinat al programa de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS i compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa"

AMPANS celebra el 21 de desembre el ja tradicional Concert de Nadal Amics d'AMPANS al Kursaal, aquest any amb l'Escolania de Montserrat, un dels cors cantaires més antic d'Europa i amb prestigi reconegut internacionalment.

El Concert promet qualitat, intensitat i emoció dalt de l'escenari, també amb el cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS, que posarà el toc sensible i tendre.

Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L'any passat, 406 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2017 AMPANS va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Les entrades del Concert de Nadal ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet, a través del següent enllaç: https://www.kursaal.cat/programacio/acte/lescolania-de-montserrat 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.