• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

29.06.2018

AMPANS iniciarà aquest dilluns l’activitat al polígon Els Dolors de Manresa, en una nau que acollirà els Serveis industrials i de Medi ambient del seu Centre Especial de Treball (CET)

IMG 6710

El trasllat a la nova nau respon a la voluntat d'AMPANS d'apostar per la secció de Serveis Industrials del seu Centre Especial de Treball (CET), una de les que ocupa més persones amb discapacitat, i créixer en nombre de contractacions

Aquest dilluns AMPANS començarà l'activitat al polígon Els Dolors de Manresa, en una nau que ha habilitat perquè aculli els serveis industrials fins ara ubicats a la finca de Santa Maria de Comabella, que comparteix terme municipal amb Santpedor i Sant Fruitós de Bages.

Les noves instal·lacions són una aposta d'AMPANS pel creixement de la secció de Serveis Industrials que preveu incrementar la facturació i així poder ampliar la plantilla de treballadors. El director d'AMPANS, Toni Espinal, explica que "unes instal·lacions més grans permetran incrementar la facturació i això ens ha de permetre un creixement en la contractació de 50 persones més, en els propers anys". Actualment aquesta secció del CET d'AMPANS està donant feina a més d'un centenar de persones amb discapacitat.

Els Serveis Industrials d'AMPANS realitzen processos de producció, com ara muntatges, envasats, etiquetatges, retractilats o controls de qualitat, i des d'avui podrà ampliar la seva producció en una nau que, un cop acabada la segona fase d'adequació, disposarà de 6.000 m2. Un altre avantatge d'aquest nou emplaçament són els accessos i les comunicacions per carretera que milloraran tots els processos logístics, així com espais més amplis i ben adequats per les condicions de treball del personal.

Així doncs, el proper dilluns 2 de juliol s'inicia la primera fase del trasllat amb l'inici de l'activitat dels serveis industrials a Els Dolors. La segona fase es preveu ja a la tardor amb el trasllat dels serveis de Medi ambient, que inclouen la recollida selectiva i la gestió de les deixalleries, i que donen feina a 50 persones.

Quan el trasllat s'hagi completat, AMPANS preveu celebrar una jornada de portes obertes que puguin compartir el personal, famílies i autoritats. Les treballadores i els treballadors d'AMPANS ja van tenir l'ocasió de visitar i estrenar la nova nau durant les jornades dels professionals que es van celebrar el passat 8 de juny, en què la nau d'Els Dolors va acollir el Foraster de Quim Masferrer.

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.