• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

27.06.2018

Control Group i AMPANS han formalitzat l’acord de col·laboració per impulsar i ampliar el Premi d’Investigació i d’Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual

Control Group Premi ok

Els premis, que es convoquen de forma bianual, són un reconeixement als professionals i col·lectius que aposten per la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb necessitats de suport

AMPANS i Control Group han signat el conveni de col·laboració que permet a l'entitat que treballa per a les persones amb necessitats de suport, ampliar la dotació del Premi d'Investigació i d'Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual, l'únic premi a l'estat espanyol que fomenta el coneixement i la recerca per la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.

La signatura que s'ha fet aquesta setmana a les instal·lacions d'AMPANS, entre el conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i el director general d'AMPANS, Toni Espinal, ha formalitzat el suport que Control s'ha compromès a donar a AMPANS en la present edició i amb voluntat de continuïtat.

Pel conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, "és un orgull poder col·laborar en aquest tipus d'iniciatives que ajuden a fomentar la recerca i la investigació per millorar la vida de les persones que més ho necessiten".

Per la seva banda, Toni Espinal ha agraït el seu suport i l'ha situat com a exemple del compromís social del teixit empresarial de la comarca. Segons Espinal, les empreses que impregnen la seva estratègia de responsabilitat social seran el paradigma empresarial del segle XXI. Per AMPANS "el foment de la recerca i la innovació és fonamental per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones que atenem, per la qual cosa promovem que els professionals i els entorns de coneixement investiguin a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual" afegeix el director d'AMPANS.

AMPANS va lliurar el passat 18 de juny els guardons de la Setena edició del Premi d'Investigació i d'Innovació, en un acte que va comptar amb el conseller de treball, afers socials i famílies, Chakir El Homrani i presentat pel periodista Antoni Bassas.

Gràcies a la incorporació de nous patrocinadors com Control Group, es van poder premiar un total de 6 treballs entre els quals un estudi sobre les dificultats de les persones amb discapacitat intel·lectual en l'ús d'eines de comunicació digital tan bàsiques com el correu electrònic, i una metodologia basada en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i amb greus afectacions.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.