• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

06.06.2018

AMPANS i Intermèdia porten a Vilanova del Camí el programa de Noves Oportunitats per a joves

Conveni Vilanova del Camí

Mitjançant un acord de col·laboració, Vilanova del Camí acull el programa dirigit a joves d'entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen perquè retornin al sistema educatiu o trobin una sortida laboral

L'Ajuntament de Vilanova del Camí i AMPANS han signat un conveni de col·laboració per fer arribar a aquest municipi un programa d'inserció destinat a joves. La signatura ha anat a càrrec de l'alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i del director general d'AMPANS, Toni Espinal.

Mitjançant l'acord de col·laboració, l'Ajuntament de Vilanova del camí acull el programa Noves Oportunitats amb joves d'entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen perquè puguin reincorporar-se al sistema educatiu o puguin trobar una sortida laboral. L'Ajuntament de Vilanova del Camí ha cedit a AMPANS un espai de coworking, despatxos privats per a tutories i aules de formació al Centre d'Innovació Anoia.

El programa de Noves Oportunitats de la Catalunya central 2018-2020 és una iniciativa del SOC gestionada per AMPANS i Intermèdia, i finançada pel Fons Social Europeu dins el pla de Garantia Juvenil. La segona edició d'aquest programa es posarà en marxa aquest mes de juny coincidint amb el final de curs a escoles i instituts. Vilanova del Camí ja va participar en la primera edició de les Noves Oportunitats a la Catalunya central.

El programa s'adreça a joves d'entre 16 i 24 anys que no treballen i han abandonat els estudis amb l'objectiu que recuperin les ganes d'aprendre i retornin al sistema educatiu o bé es formin i trobin una feina. Ofereix actuacions integrades d'orientació, formació, acompanyament i intermediació i es caracteritza per oferir als joves itineraris més llargs, de fins a 2 anys, per desenvolupar el seu projecte professional i personal.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.