• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.02.2018

Enllestint els treballs d’enjardinament de la Bonavista

rotonda bonavista 5

La secció de Jardineria d'AMPANS ha portat a terme l'enjardinament de la zona, que compta amb un tapís verd i de gespa a la rotonda i, a l'entorn, un total de 120 arbres


La secció de jardineria d'AMPANS s'ha cuidat de l'enjardinament de la rotonda de la Bonavista de Manresa. Hi ha treballat durant el mes de febrer posant verd al projecte urbanístic de la mà del grup Mas, encarregat de l'obra.

Concretament, la secció de jardineria ha posat un tapís verd a la rotonda i l'ha cobert amb 450 metres de gespa. A totes les vores s'hi ha plantat més de 1.600 coixinets de monja, uns matolls típics de les Illes Balears que necessiten poca aigua i fan una flor blava molt vistosa. De fet, el conjunt de la vegetació que s'ha plantat no requereix gaire reg. A l'entorn de la rotonda s'hi han plantat un total de 120 arbres entre lledoners, pereres de flor i freixes.

Els treballs d'enjardinament han donat feina a un total de 10 persones de la secció de Jardineria d'AMPANS durant aquest mes de febrer.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.