• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

29.01.2018

AMPANS i ICL Iberia impulsen i amplien el Premi d’Investigació i d’Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual

ICL Iberia 3

Els premis, que es convoquen de forma bianual, són un reconeixement als professionals i col·lectius que aposten per la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb necessitats de suport

AMPANS i ICL Iberia han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l'entitat ampliar la dotació del Premi d'Investigació i d'Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual, l'únic premi a l'estat espanyol que fomenta el coneixement i la recerca per la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.

El conseller delegat d'ICL Iberia, Carles Alemán, i el president d'AMPANS, Sebastià Catllà, han signat el conveni a les instal·lacions d'AMPANS, acompanyats del director general de l'entitat, Toni Espinal, i del director de relacions corporatives d'ICL, Lluis Rodríguez.

AMPANS lliurarà aquest any 2018 els 6 guardons de la Setena edició del Premi d'Investigació i d'Innovació, amb un augment de dotació gràcies a la incorporació d'ICL Iberia entre els col·laboradors econòmics del Premi.

Pel president d'AMPANS, Sebastià Catllà "la recerca és fonamental per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones que atenem, per la qual cosa promovem que els professionals i els entorns de coneixement investiguin a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual" i ha agraït el suport rebut d'ICL Iberia per poder fer un pas endavant en la consolidació i la difusió del premi obert a tota la Unió Europea i Sud Amèrica. El conseller delegat d'ICL Iberia, Carles Alemán ha destacat que "ICl Iberia vol ser un referent d'implicació social, territorial, i també en l'àmbit de la innovació, i AMPANS és un soci natural en aquest camí".

En aquesta edició, el jurat format per personalitats de reconegut prestigi relacionades amb l'atenció i l'estudi de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament haurà de valorar els 19 treballs presentats i el veredicte es farà públic a finals de març. En total s'atorgaran 6 premis en dues modalitats, 3 d'investigació i 3 d'innovació. Els primers premis es doten amb 5.000€, els segons amb 3.000€ i els tercers amb 1.000€ cadascun d'ells respectivament, a més de la publicació digital i en format llibre de tots els treballs premiats.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.