• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

19.12.2017

12 dissenyadors de moda vesteixen AMPANS al Calendari solidari 2018

dafa calendari

Quinze persones que mai abans havien posat com a "models" han viscut l'experiència de ser protagonistes d'una sessió de fotos de moda, vestits expressament per a 12 dissenyadors i firmes de moda catalanes.

AMPANS ha convidat 12 dissenyadors -la majoria dels quals desfilen a la passarel·la 080-, a participar en el seu calendari solidari vestint persones de l'entitat a qui se'ls va proposar fer de models.

Es tracta de: la manresana Míriam Ponsa, les dissenyadores de la firma Carlota Oms, la terrassenca Txell Miras, Josep Abril, l'igualadí Xavi Grados, els manresans Killing Weekend, Little Creative Factory, la italiana afincada a Barcelona Krizia Robustella, la figuerenca Celia Vela, la firma igualadina Sita Murt, la firma de sabates Castañer, i la joieria Tous.

Totes les sessions de fotos es van fer als tallers i botigues de cadascun dels dissenyadors, per la qual cosa cada entorn reflexa part de la personalitat dels creadors de moda; des del taller de Míriam Ponsa a la capital del Bages, passant per Igualada, Terrassa, Figueres, Banyoles i Barcelona.

El Calendari es distribueix gratuïtament amb el diari Regió 7 el dissabte 23 de desembre. Gràcies als col·laboradors que fan possible la seva producció, amb aquest sistema de distribució l'entitat garanteix que el Calendari arribi a moltes més persones. El calendari és una acció que pretén canviar la mirada de la societat cap a les persones amb disCapacitat, i demostrar tot el que són capaces de fer.

Com a la resta de la societat hi ha persones amb habilitats i interessos diferents, però elles tenen menys oportunitats. Es tracta que la societat obri la mirada i les tingui en compte en tot allò que sí que poden fer, i a més, molt bé, com demostra el calendari d'AMPANS.

Malgrat es distribueix gratuïtament amb el diari per garantir la màxima difusió de la nostra tasca, l'endemà i en els següents dies es vendrà al preu de 10€ per les persones que volen col·laborar, que es destinaran al programa de beques per famílies.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.