• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

12.12.2017

L’equip de futbol AMPANS - UE Balconada incorpora Oliva Torras com a patrocinador i renova amb Carrosseries Tolosa

conveni AMPANS-Tolosa-OlivaTorras

Aquest serà el segon any que l'equip de "La Balco" té patrocinador. Carrosseries Tolosa ja ho va ser la temporada passada, i amb la incorporació de l'empresa d'enginyeria industrial Oliva Torras es vol potenciar un segon equip

L'empresa osonenca Carrosseries Tolosa i l'empresa manresana d'enginyeria industrial, Oliva Torras, seran els patrocinadors d'aquesta temporada de l'equip AMPANS – UE Balconada. Carrosseries Tolosa es va estrenar com a espònsor de l'equip la temporada passada i Oliva Torras s'hi suma amb l'objectiu de poder bastir dos equips que competiran en categories diferents de la lliga ACELL, de la Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Tolosa i Oliva Torras patrocinen l'equipació esportiva i bequen els jugadors en situació de vulnerabilitat per fer front a la quota del club. A més, també cobreixen els desplaçaments i els actes de celebració com ara el sopar de final de temporada de tot l'equip.

11 anys de l'equip AMPANS-UE Balconada
L'equip de futbol AMPANS-UE Balconada va engegar ara fa 11 anys arran d'un projecte d'integració social a través de l'esport. La UE Balconada els va convidar a formar part del club, pel fort arrelament de la llar d'AMPANS al barri. L'equip de "La Balco", com és conegut popularment, compta amb jugadors de diverses llars-residència i famílies d'AMPANS que entrenen cada dilluns amb el suport d'un entrenador, el Manel Ortiz, i un voluntari que li dóna suport, el Marià Garcia, i competeixen a la Lliga ACELL.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.