• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

23.11.2017

AMPANS inaugura el nou Caprabo el proper dimecres 29 de novembre

discapacidad intelectual

L'endemà, dijous 30 de novembre, el supermercat entrarà en funcionament

AMPANS obre aquest dimecres 29 el primer supermercat de Catalunya gestionat íntegrament per a persones amb discapacitat. Es tracta d'una franquícia de Caprabo ubicada al carrer Barcelona 72-74 de Manresa, d'uns 320 metres quadrats de superfície i que donarà feina a 10 persones amb discapacitat. El públic podrà visitar el supermercat aquest dimecres de 18 a 20.30h i l'endemà, dijous 30, entrarà en funcionament.

La plantilla de treballadors del nou supermercat s'ha format a les instal·lacions del Caprabo del Passeig Pere III per conèixer l'assortiment de productes i garantir el correcte funcionament de la botiga, així com la metodologia del supermercat sota la filosofia de treball d'AMPANS.

Es tracta d'una iniciativa pionera a Catalunya que suposa un pas endavant en la diversificació laboral del centre especial de treball i respon a l'objectiu de generar noves oportunitats laborals per a persones usuàries del centre. Alhora, el fet de ser un supermercat en un entorn comunitari i quotidià permet estar en contacte amb la societat i fomentar l'autonomia i inclusió de les persones que hi treballen.

6 Comentaris

Roser Borrell Busquets 24.11.2017

Gràcies Caprabo per el compromís amb els "capacitats per treballar"!
Bravo! i molts gràcies. Seguiré comprant a les vostres botigues!

Fina Riera Prat 24.11.2017

Desitjo tot l'èxit de mon per aquest nou Caprabo!!!! Moltes felicitats!!!!
"LLIURES COMPRADORS" ens veiem al Caprabo d'AMPANS.

Antoni Grandon Gil 25.11.2017

Sou uns craks.
Segur que sera el supermercat de confiança

Antoni Grandon Gil 25.11.2017

Molt be.
Segur que será el meu supermercat de confiança

Daniel Serra 30.11.2017

Quins sous els pagareu? Fareu, com és habitual, un contracte de baixa productivitat, o els pagareu el sou q li tocaria a un treballador qualsevol? Si no és així, el que estareu fent serà enriquir-vos a costa seva, bo i penjat-vos la medalla...

Ampans 30.11.2017

Hola Daniel, la retribució salarial dels treballadors i de les treballadores d’AMPANS està estrictament vinculada al conveni i a la categoria laboral que el regeix, i a les funcions que desenvolupi com en qualsevol altre treballador o treballadora. La pregunta que ens fas és una qüestió que estem convençuts pot interessar a moltes persones i ens fa palesa la necessitat d’explicar millor la tasca que fem perquè les persones amb més dificultats puguin accedir a un lloc de treball digne. Gràcies pel teu comentari i també als comentaris de les persones que l’han precedit. Les felicitacions ens encoratgen i les crítiques ens fan millorar.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.