• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

07.11.2017

Torrons Vicens presenta els lots solidaris amb productes d'AMPANS: els vins Urpina i els formatges Muntanyola

 

 

lot-torrons-vicens

 

Els vins Urpina i els Formatges Muntanyola que elabora AMPANS, estaran presents als lots nadalencs de la casa Torrons Vicens d'Agramunt, com una de les entitats socials col•laboradores a la iniciativa solidària.

Després de l'èxit del Nadal passat, la casa catalana de torrons ha presentat els lots gastronòmics amb compromís social per aquestes festes, com a iniciativa solidària del Nadal d'enguany.

Els lots s'han preparat mitjançant productes elaborats per entitats socials que treballen per les persones amb discapacitat intel•lectual i en situació de vulnerabilitat. AMPANS ha estat la proveïdora dels Vins Urpina i Formatges Muntanyola, i també hi han col·laborat altres entitats socials com l'Associació Alba, oferint el seu obrador amb galetes i neules, l'Olivera Cooperativa amb els seus vins i olis, i la Fundació Ilersis que s'ha encarregat de fer les caixes per confeccionar els paquets. Els beneficis obtinguts aniran destinats a aquestes entitats per invertir en projectes socials.

Per AMPANS i les altres entitats socials suposa una col·laboració important per la comercialització i divulgació dels seus productes que generen llocs de treball. Pel què fa Torrons Vicens, el seu director Àngel Velasco expressa la seva confiança en la iniciativa per arribar a més públic, augmentar les vendes i promoure el treball i els productes de les entitats socials.

Aquest any és la segona edició d'aquest projecte, els beneficis s'invertiran en projectes socials de les entitats que hi col•laboren i la intenció és treballar-hi perquè no sigui només una iniciativa per Nadal sinó que es mantingui com un producte atractiu i d'interès durant tot l'any. Els lots solidaris es posaran a disposició del públic a través de les botigues de les entitats i també en les diferents botigues que Torrons Vicens té a tot Catalunya, així com en la seva botiga online.

2 Comentaris

Janina Martínez 10.11.2017

Bon dia estem interessats en rebre informació referent als lots de Nadal solidaris. Som una empresa del tercer sector i necessitarem uns 13 lots
Gràcies

JOAN GOMEZ 10.12.2018

Hola
ens podrieu enviar info sobre els lots amb preus dels lot si enviament.
Gràcies
Joan

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.