• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

02.10.2017

AMPANS s’adhereix a l’aturada general que ha estat convocada per la Taula per la Democràcia en protesta per la violent actuació dels cossos i forces de seguretat de l’estat contra ciutadans pacífics que es volien expressar a les urnes

AMPANS ha decidit ADHERIR-SE a la convocatòria de la Taula per la Democràcia d'aquest dimarts 3 d'octubre d'Aturada General en defensa dels dret fonamentals de les persones, expressant el rebuig absolut a la violència i en suport a les més de 800 persones ferides d'aquests inexplicables fets.

Amb la seva adhesió, l'entitat vol facilitar l'assistència de les persones d'AMPANS que així ho decideixin als actes públics que se celebraran arreu del país. Aquesta adhesió comportarà serveis mínims en centres i serveis, i les persones afectades i les seves famílies ja han estat degudament informades pels responsables de cada centre i servei.

El Canonge i el Garden s'adhereixen a l'aturada i demà estaran tancats durant tot el dia, Pel que fa als quioscos de Sant Domènec (Manresa) i Althaia, obriran excepcionalment de 8 a 11 del matí per facilitar l'accés a l'actualitat i l'anàlisi del que està passant aquests dies a Catalunya.

Som gent de pau, treballem pel respecte als drets humans de totes les persones i rebutgem qualsevol forma de violència, perquè no creiem que aquesta sigui cap solució a cap conflicte.

Som gent de pau.


AMPANS

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.