• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

08.09.2017

El proper 20 de setembre se celebrarà l’acte d’entrega de beques del programa UniversiMÉS, amb una aula més en marxa per aquest curs

DSC 0382

L'UniversiMÉS es torna a posar en marxa aquest curs amb més força que mai. Un nou grup de 20 alumnes s'incorporen al programa i se sumen als 21 de la primera edició, que faran segon curs i continuaran la formació amb nous continguts d'actualitat, història, artístics i culturals.

El proper 20 de setembre se celebrarà l'acte d'entrega de beques del programa a la Sala d'Actes de la FUB. A més dels ja 41 alumnes participants del programa, acompanyats dels seus familiars, a l'acte també hi assistiran els professors i els representants de les institucions impulsores del programa, encapçalades pel director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, el president d'Ampans, Sebastià Catllà i el director territorial de BBVA Catalunya, Xavier Llinares.

Davant l'èxit de la primera edició, els impulsors de l'UniversiMÉS han decidit donar continuïtat a aquesta innovadora proposta no només ampliant-ne les places sinó també ampliant-ne les hores, que passaran de dues hores de classe cada quinze dies a sessions setmanals de dues hores i mitja.

Segons expliquen els impulsors, el programa ha incidit de manera positiva tant en l'alumnat com en el seu entorn i ha superat totes les expectatives inicials que s'havien marcat a l'hora de dissenyar-lo. Entre els elements que més destaquen hi ha l'increment de l'autoestima de l'alumnat, la motivació i la seguretat en ells mateixos. El programa també ha enriquit la vida de la comunitat universitària i ha obert un nou àmbit de relació entre alumnes del grau de logopèdia i persones amb discapacitat intel•lectual a través d'un programa de mentoria, que també continuarà en aquesta segona edició.

Incorporació de la Fundació Antigues Caixes Catalanes al projecte universitari
Amb l'objectiu de fer créixer la col·laboració que manté BBVA CX en el programa UniversiMÉS, en aquesta segona edició s'incorpora la Fundació Antigues Caixes Catalanes, continuadora de l'obra social de les antigues caixes catalanes, i que actualment impulsa amb BBVA CX iniciatives socials i culturals arreu de Catalunya.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.