• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

05.09.2017

Caprabo inicia la venda de productes elaborats per AMPANS

AMPANS - CAPRABO2

Caprabo ha iniciat la comercialització en els seus supermercats dels productes que elabora AMPANS. En concret, ha introduït a les seves botigues els Formatges Muntanyola. D'aquesta manera, ambdues entitats reforcen el seu compromís de col·laboració que continuarà amb la introducció, aquest exercici, dels vins Urpina que també produeix AMPANS.

AMPANS va impulsar el 2012 la creació d'una formatgeria artesanal a Ca l'Urpina, a Sant Salvador de Guardiola (Bages) des d'on s'elabora varietats de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella, en què 10 persones amb discapacitat intel·lectual emprades per la Fundació s'ocupen de la cura del ramat, passant per la munyida, l'elaboració i la curació. Formatges Muntanyola produeix 14 varietats de formatge, algunes de les quals han estat premiades en els certàmens més reconeguts del sector: World Cheese Awards (Donosti), Gourmet Formatges (Madrid) i Fira Làtcium (Vic).

El juliol passat Caprabo i AMPANS van anunciar un acord per a l'obertura, a Manresa, del primer supermercat de Catalunya gestionat de manera íntegra per persones amb discapacitat.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.