• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

04.09.2017

AMPANS ha començat avui a veremar les vinyes d’Urpina. Tot apunta que la collita d’enguany serà de molt bona qualitat

Verema17 29

AMPANS ha començat avui la Verema a les vinyes d'Urpina, a Sant Salvador de Guardiola. La sequera farà reduir la collita d'aquest any al voltant d'un 10%, tanmateix el canvi de temperatura dels últims dies fa que el raïm estigui al punt just de maduració. Un raïm que aquest any destaca per tenir molt bona qualitat i un grau d'alcohol elevat.

AMPANS ha apostat per una verema de tipus tradicional a l'hora de recollir la seva producció, que ha començat per les vinyes de Merlot i els propers dies seguirà amb la collita de Sumoll, Mandó i Cabernet.

Actualment AMPANS elabora dos vins negres, el 3Nits i l'U d'Urpina, i abans d'acabar l'any ha previst treure dos vins més al mercat, també negres. Un cupatge i un sumoll cent per cent.
Les vinyes d'Urpina formen part d'un projecte impulsat per AMPANS que aposta per l'activitat agrosocial al voltant de les vinyes, els horts, la plantació d'oliveres i una formatgeria, com a via d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Galeria de fotos: https://plus.google.com/u/0/photos/109866782775947932555/album/6461927276870438737?authkey=COXzzYPls4Ludg

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.