• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

11.08.2017

AMPANS ha signat un acord de col·laboració amb Antioquia, Colòmbia, per donar suport a la formació i a la inserció en aquest país

ampans

AMPANS colabora formalment amb el govern de la regió colombiana d'Antioquia, la Secretaria de Salut, Protecció Social i la Corporació CrearUnidos del municipi d' Envigado, mitjançant l'acord signat aquest 10 d'agost. Es tracta d'un conveni de cooperació que busca brindar capacitació laboral integral per a persones amb discapacitat cognitiva, especialment a adolescents a partir de 15 anys.

L'objectiu d'aquest conveni és obrir noves oportunitats per a les persones amb discapacitat en el camp laboral, creant nous espais d'inclusió social.

Ricardo Castrillón Quintero, gerent de Salud Pública de Gobernación de Antioquia, ressalta la importància i l'impacte positiu que té aquest projecte, perquè permet realitzar una inserció en el món laboral a les persones amb discapacitat cognitiva.

Amb aquest projecte treballarem en la inserció i la inclusió laboral de totes les persones en condició de discapacitat, perquè siguin productives i puguin entrar a treballar en qualsevol empresa, explica Ricardo Castrillón.

Aquest conveni s'inicia amb la capacitació de tres corporacions i fundacions del departament colombià, que treballen amb aquesta població. L'objectiu és que siguin autosuficients i productius, de tal manera que puguin aportar econòmicament a les seves famílies.

Janeta Camps, directora de serveis d'AMPANS, explica que el conveni es firma amb la voluntat que Antioquia ofereixi noves oportunitats i educació integral a aquestes persones, especialment infants i adolescents.

El departament de governació d' Antioquia ha compartit als mitjans de comunicació del país que AMPANS té més de 50 anys d'experiència treballant en aquest tipus de serveis, i ajudarà a Colòmbia a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, i a proporcionar permanentment suport per a la implementació i fortalesa de programes d'inclusió en diferents països d'Amèrica Llatina.

Amb aquest nou projecte la Gobernación de Antioquia aposta per a la inclusió social i per a la formació integral de persones amb discapacitat.

En el departament s'estima que hi ha al voltant de 15.000 infants amb discapacitat intel.lectual.

ampans

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.