• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

05.07.2017

Avui hem rebut la visita de la Fundació Factor Humà

012

Una representació de la Fundació Factor Humà ha estat avui a AMPANS per visitar alguns dels nostres serveis i instal·lacions. Factor Humà, una entitat que té per objectiu millorar la gestió de les persones en les organitzacions, és un espai de referència a Catalunya en aportació de valor en l'àmbit dels recursos humans. Els membres de la fundació han estat rebuts a la Masia, han vingut a conèixer in situ què fa AMPANS a nivell general i a nivell de recursos humans. La comitiva ha visitat el Garden, les llars El Turó i Urpina i finalment han anat a la formatgeria.

AMPANS, 9è Premi Factor Humà Mercè Sala
El mes de maig Factor Humà va reconèixer la nostra tasca amb el 9è Premi Factor Humà Mercè Sala, en un acte celebrat a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona amb més de 350 directius i personalitats de la societat catalana. La Fundació Factor Humà reconeix amb aquest premi iniciatives que tinguin les persones com a prioritat i que sigui coherent amb els valors que promou la Fundació: pragmatisme, innovació, visió global i humanitat.

El vídeo d'Amor per l'ofici és el que va escollir Factor Humà per mostrar AMPANS en l'acte de lliurament del 9è Premi Factor Humà Mercè Sala. Un vídeo que sempre ens agrada reviure:

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.