• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

05.07.2017

[VÍDEO] Universimés, una experiència vital i inclusiva a la universitat

universimés2

El primer programa universitari per a persones amb discapacitat intel·lectual ha tancat el primer curs amb èxit


Un total de 21 alumnes han participat al primer curs de l'Universimés, impulsat per UManresa-Fundació Universitària del Bages, AMPANS i amb el suport de BBVA CX, per fer accessible la universitat a les persones amb discapacitat intel·lectual. Un programa pioner que suposa un pas més cap a la normalització i la plena inclusió i que ha permès als estudiants de l'Universimés ampliar coneixements generals sobre matèries relacionades amb l'art i l'expressió artística, l'economia o les relacions internacionals.

Justament el mes de juny els alumnes de l'Universimés van recollir el diploma d'aprofitament del curs en un acte molt emotiu al qual van assistir tant ells com els seus familiars. 

En aquest vídeo, que es va projectar durant l'entrega de diplomes, alguns dels participants d'aquesta primera edició expliquen la seva experiència a la Universitat. Un impacte positiu per a docents, alumnes, família i entorn, que ha superat les expectatives inicials. De fet, els bons resultats d'aquesta primera edició han motivat la continuïtat del programa que, de cara al nou curs, ampliarà el nombre de places i d'hores de dedicació dels alumnes a les diferents activitats.

 

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.