• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

20.04.2017

AMPANS obre una línia de formació per a persones en actiu que volen millorar les seves habilitats personals i professionals

formació-contínua

Els cursos, adreçats a persones que estan treballant, estan finançats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i s'impartiran al carrer Barcelona número 21 de Manresa


AMPANS, amb un model d'experiència en l'acompanyament i recerca d'oportunitats per a les persones amb necessitats de suport, obre una línia de formació adreçada a aquelles persones interessades en millorar les seves habilitats personals i professionals i potenciar el seu creixement personal.

Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, eines de coaching, gestió de l'estrès, lideratge d'equips o tècniques de relaxació són alguns dels cursos que l'entitat té programats. Estan adreçats a persones que estan treballant i estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

L'entitat ofereix formació per desenvolupar coneixements, aptituds i actituds personals que permetin donar resposta a les necessitats laborals en una societat i món laboral en canvi constant.
Els cursos tindran un total d'entre 20 i 30 hores i compten amb formadors de primera línia en cada àmbit professional. S'impartiran al carrer Barcelona número 21 de Manresa i les inscripcions ja estan obertes. Més informació a aquí.

1 Comentaris

Habilitats de comunicacio

Berta Ponsa Masramon 21.04.2017

Estic interessada en poder assistir a la formacio per aixi adquirir nous coneixements i poder portar—los a terme .

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.