• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.04.2022

Tornem a omplir de roses les residències de gent gran del Bages

sant andreu i AMPANS 3

Usuaris de l'entitat han repartit més de tres mil roses entre vint-i-una residències, centres de dia i casals per a gent gran

Les persones usuàries dels serveis diürns de la nostra fundació han repetit la fita del Sant Jordi de l'any passat, repartint més de tres mil roses a les residències de la gent gran de Manresa i el Bages, i algunes altres localitats de la Catalunya central. Els usuaris que han repartit les flors han pogut compartir una jornada molt especial i han publicat a les xarxes de l'entitat nombrosos moments enregistrats amb el mòbil. Espontàniament s'han cantat cançons uns i altres, i hi ha hagut, aquest any si, algunes abraçades i fins i tot, algunes llàgrimes, de l'emoció dels moments viscuts.

Enguany s'han repartit les roses el dia abans de la diada perquè aquesta cau en dissabte, i així hi han pogut participar les persones usuàries dels serveis d'atenció diürns i també els joves del programa Noves Oportunitats de la Catalunya central, per repartir l'enorme quantitat de roses necessàries. També les residències s'han organitzat per rebre les persones d'AMPANS i viure amb intensitat aquesta jornada.

Les roses s'han repartit a les residències de La Font dels Capellans, Residència Sant Andreu, Residència Montblanc, Mutuam Manresa, Sagrada Família, Valldaura i Centre de Dia Sant Francesc, a Manresa; residència Sant Bernat de Sallent i Bellrepòs de Súria. Residència municipal d'avis de Sant Fruitós de Bages, l'Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada, Casal d'avis El Calvet de Sant Salvador de Guardiola, Sant Francesc i l'Onada de Santpedor. També a la residència d'avis de Navàs. També han portat roses a la residència del Taller Coloma de Berga, Aura de Vilanova del camí, a l'Anoia, i Sant Tomàs i residència de salut mental Aurea, de Vic, i també a les nostres residències.

Les roses d'aquest any s'han entregat en poms de 50 flors, uns poms preparats al Garden i decorats amb targetes fetes pels artistes de L'Art de Viure, del servei de Centre Ocupacional d'AMPANS, que també han volgut repetir la participació de l'any passat per Sant Jordi i donar encara més color als poms de flors. La postal anava signada per les empreses que han fet realitat, de nou, aquesta campanya d'entrega de roses a la gent gran: Agromonistrolet, Áltima, Avinent, Constructora d'Aro, Club Patí Manresa, Electrodomèstics Bases, ICL Iberia, Mafrica, MEBSA, Puigdellívol, Tous, TSB i UPC.

Tornem als carrers dissabte amb les tradicionals parades de roses a la plaça Sant Domènec i dues al passeig Pere III, concretament a Crist Rei i davant de la Biblioteca del Casino, també a l'Avinguda dels Dolors, i al quiosc que tenim a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, a més del Garden de Santpedor.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.