• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

05.10.2021

Trenta professionals de la Residència Julio Payás es formen en Suport Actiu amb Susanna Vert

WhatsApp Image 2021-10-05 at 17.23.58

Una trentena de professionals de la Residència Julio Payás han dut a terme una formació sobre suport actiu durant 3 setmanes. Aquest curs teòric-pràctic, que forma part del pla de formació continua de la nostra entitat, s'ha desenvolupat els dies 20 i 27 de setembre i 4 d'octubre, en sessions de dues hores i en torn flexible, de matí i de tarda.

La docent ha estat Susanna Vert, consultora de transformació organitzacional. Vert està especialitzada en l'acompanyament d'entitats de l'àmbit de la discapacitat intel·lectual en la transformació cap a l'atenció centrada en la persona.

Així, l'objectiu central d'aquest curs intensiu ha estat introduir a les professionals en la metodologia del Suport Actiu, amb la meta de millorar la participació de les persones amb més necessitats de suport en les activitats del dia a dia. Com a objectius específics, s'han establert:

  1. Conèixer les bases de la metodologia del Suport Actiu com eina per fomentar la participació activa de les persones amb DID.
  2. La importància del Suport Actiu i la seva relació amb la PCP i el SCP
  3. Conèixer els nivells de suport i la seva aplicació.
  4. Conèixer l’aplicació de la metodologia i experimentar amb algunes eines del Suport Actiu

Aquests objectius han marcat el contingut de les 3 sessions en les quals s'ha desenvolupat la formació, que s'ha desenvolupat segons el previst. Les persones participants han valorat aquesta experiència molt positivament.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.