• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

10.09.2021

El Joan Rius, del CO La Llum, guanya el premi a Millor Esportista Special Olympics a la 50a Nit de l'Esportista de Manresa

Joan-Rius-Gonzalez-Nit-Esportista-Manresa-2021

Joan Rius Gonzalez recollint el premi a Millor Esportista Special Olympics a la 50a Nit de l'Esportista de Manresa, celebrada dijous 9 de setembre

El Joan Rius Gonzalez, del CO La Llum, va ser seleccionat com a candidat, i més tard com a finalista, dins la categoria Millor Esportista Special Olympics a la ja emblemàtica Nit de l'Esportista de Manresa, que enguany ha celebrat la seva 50a edició.

La Nit de l'Esportista és un esdeveniment anual que reconeix el rendiment dels i les esportistes de la nostra ciutat, atenent a l'última temporada i tot el seu recorregut en el món de l'esport. També es fa reconeixement a entrenadors, jurats i àrbitres, entre d'altres figures d'aquest sector.

En Joan és jugador d'hoquei adaptat des dels 9 anys. Actualment, juga amb l'equip d'esport adaptat Dracs CEA, un club que es mou entre Badalona i Manresa i que rep el suport de l'Institut Guttmann. Amb aquest Club, el Joan ha fet desenes d'exhibicions, partit i campionats, arribant a competir en l'àmbit estatal i europeu. 

Aquest any era candidat a Millor Esportista Special Olympics, i ahir al vespre va ser reconegut amb aquest títol amb molta il·lusió.

Joan-Rius-Gonzalez-Nit-Esportista-Manresa-2021-2

Joan Rius Gonzalez compartint escenari amb guanyadors i guanyadores d'altres Categories a la 50a Nit de l'Esportista de Manresa

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.