• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

19.02.2021

Els mestres de l’escola Jeroni de Moragas han començat a rebre la vacuna contra la Covid-19 aquesta setmana

 DSC4908

El 80% dels mestres de l'escola Jeroni de Moragas ja han rebut la convocatòria de Salut per administrar-los la vacuna d'Astrazeneca.

Els mestres i personal educatiu de fins a 55 anys han començat a rebre la primera dosi de la vacuna Astrazeneca contra la covid-19 aquesta mateixa setmana, després de rebre un SMS amb la informació per apuntar-se a una pàgina web per concertar la data, hora i lloc per l'administració de la vacuna.

Aquest col·lectiu s'afegeix a d'altres que ja l'estan rebent, com ara els farmacèutics, els funcionaris de presons o els cossos de seguretat i emergències. La Generalitat també ha anunciat que ja ha començat la vacunació de persones de més de 80 anys que no viuen en residències i grans dependents.

Les residències i llars de persones grans i amb disCapacitat van ser les primeres a rebre la vacuna, en aquest cas, la Fizer Biontech.

A mesura que avança la campanya de vacunació notem molt positivament que l'acceptació s'ha incrementat de forma massiva. #JoEmVacuno

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.