• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

12.02.2021

Amb el 75% de les persones usuàries de les residències vacunades, el departament de salut relaxa el protocol de la covid-19 a partir de demà

residencia

El Departament de Salut ha pres la decisió aquesta setmana de relaxar el protocol de la Covid-19 a les residències, una vegada s'ha completat la vacunació de més del 75% de les persones que hi viuen. Els canvis entraran en vigor demà. Segons explica el govern de la Generalitat, la situació epidemiològica comença a millorar, amb una reducció significativa de la incidència i risc de rebrot de les darreres setmanes.

L’assoliment d’una important cobertura vacunal amb l’administració de la 2ª dosi a persones que viuen a les residències de manera generalitzada (més d’un 75%) ha permès a l’equip de seguiment de residències aquesta adaptació de les mesures vigents des del 14 de gener.

Aquesta adaptació estarà vigent fins que es publiqui els propers dies el Pla sectorial de gestió de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 en l’àmbit residencia. La relaxació de les mesures s’explica en aquest comunicat publicat a la web de la Generalitat:

Adaptació de mesures d'intensificació del Pla sectorial per als residents (gencat.cat)

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.