• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

27.01.2021

Les persones que volen fer una donació a AMPANS ara ho poden fer de forma instantània i fàcil a través de Bizum mitjançant un servei que ha activat CaixaBank

Bizum-ampans

AMPANS és una de les entitats beneficiàries del servei de Bizum que ha activat CaixaBank per facilitar les donacions puntuals a les entitats socials, un servei mòbil per fer donacions instantànies a través de Bizum.

CaixaBank ha activat aquest servei per agilitzar les col·laboracions econòmiques amb les entitats socials arran del coronavirus que ha fet emergir múltiples situacions de necessitat i vulnerabilitat. Aquest servei permet realitzar aportacions de forma senzilla, en pocs passos, sense introduir números de compte i de manera gratuïta. Basat en el sistema Bizum, el servei és especialment apte per fer donació de petites quantitats de diners. L'usuari pot trobar-se en qualsevol lloc i enviar de manera immediata la seva aportació. L'operació es realitza de forma instantània i totalment segura.

Per utilitzar el servei, la persona donant només ha d'accedir a l'aplicació mòbil de la seva entitat financera. Des de l'opció Bizum, se selecciona el botó de donació ONG, s'introdueix el codi corresponent a l'entitat social escollida i l'import del donatiu.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.