• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

01.12.2020

El voluntariat europeu, divuit anys acollint joves als nostres equips

IMG-20201029-WA0003

Des de l'any 2002 comptem amb un tipus de voluntariat molt especial, acollim joves provinents de països europeus i els incorporem als nostres equips durant la seva estada, de fins a nou mesos. Fins l'any 2017 hi vam participar com a entitat acollidora i actualment som entitat organitzadora a més d'acollir persones voluntàries amb el suport del programa Erasmus+. Fins a dia d'avui hem acollit un total de 48 joves del programa de voluntariat europeu, que han format part dels nostres equips de llars-residència i atenció diürna generalment.

La figura del voluntariat és cada cop més important per l'activitat de les entitats socials, perquè ens fa més visibles i entre tots contribuïm a fer una societat més inclusiva. AMPANS es nodreix de voluntariat per fer suport en activitats puntuals com l'acompanyament a les vacances, colònies i sortides o pel desenvolupament d'activitats de lleure i esportives. L'any passat més d'un centenar de persones van col·laborar en activitats de voluntariat a l'entitat. A causa de la Covid, el voluntariat europeu i algunes activitats de voluntariat telemàtiques són les úniques que s'han pogut mantenir, esperant que la situació sanitària millori i es puguin reprendre per complet.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.