• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

12.11.2020

En marxa la formació integral per al reforç de l’ocupabilitat dels joves, amb el suport de la ONCE

ONCE

Un grup de 6 joves d'entre 16 i 29 anys estan realitzant una formació en competències tècnicoprofessionals de les ocupacions d'auxiliar d'ajudant de cuina, atenció al client i xarxes socials en l'àmbit del turisme i la restauració. La formació forma part d'un projecte per reforçar l'ocupabilitat de persones joves amb discapacitat psicosocial, un programa d'ajudes del a Fundació ONCE i cofinançat pel Fons Social Europeu.

L'objectiu és preparar aquests joves per a l'exercici d'una activitat professional que respongui a les demandes reals del mercat de treball actual. De manera transversal i flexible, es donaran els coneixements, competències i eines necessàries per tal que els participants puguin potenciar així les possibilitats d'una futura inserció al món laboral. L'accés a un lloc de treball és fonamental per a l'autonomia de les persones i per la seva independència econòmica i és una via cap a la integració d'aquests joves.

AMPANS és una de les 14 entitats que es beneficien del programa d'ajudes per al reforç de l'ocupabilitat de persones joves amb discapacitat psicosocial impulsat per la Fundació ONCE amb el suport del Fons Social Europeu, dins del Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ).

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.