• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

06.11.2020

La setmana que ve començarà el cribatge al personal dels serveis residencials mitjançant autopresa, una de les mesures del Departament de Salut per intensificar la prevenció per frenar la Covid 19

WhatsApp Image 2020-11-05 at 15.16.20

El personal dels nostres centres i serveis residencials que depenen de l'àrea bàsica de salut de Santpedor es prendrà una automostra una vegada al mes a partir de la setmana que ve. Es tracta d'una de les mesures d'intensificació del pla sectorial en l'àmbit residencial que ha posat en marxa el departament de Salut i que pretén detectar el més aviat possible els casos de Covid i limitar la seva incidència.

L'equip d'infermeria d'AMPANS ha fet formació al CAP de Santpedor per coordinar amb totes les garanties el cribatge a professionals a través de l'autopresa. Aquesta mesura permetrà actuar amb molta més immediatesa a partir de la detecció de positius entre el personal.

Els cribatges mitjançant l'autopresa van acompanyats d'altres mesures que pretenen incrementar la seguretat i la prevenció. Des del Servei de Prevenció d'AMPANS i en coordinació amb tots els centres i serveis, les mesures s'actualitzen i s'intensifiquen constantment, seguint escrupolosament totes les directrius de Salut.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.