• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

06.11.2020

El govern municipal de Sant Fruitós ha visitat el nou equipament que acollirà una residència per a infants i adolescents al municipi

obres-SFB

El govern municipal de Sant Fruitós ha visitat aquest dimecres les obres del projecte residencial i educatiu que AMPANS està fent realitat en aquest municipi bagenc.

L'alcaldessa Àdria Mazcuñán encapçalava la delegació municipal que va participar a la visita amb el director d'AMPANS, Toni Espinal, i la directora de llars i residències d'infants i adolescents, Janeta Camps, junt amb l'equip d'arquitectes i tècnics que condueixen l'obra.

L'equipament consta d'una residència de 20 places per a infants i joves de 8 a 18 anys d'edat, amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA), que requereixen de suport intens en la vida diària, i d'un equipament escolar, amb aules que acolliran 40 alumnes amb necessitats específiques degut a l'autisme.

Al solar de l'avinguda Girona, uns terrenys cedits per l'ajuntament de la localitat, ja s'hi pot veure bona part de l'estructura, després que fa unes setmanes s'instal·lessin els mòduls que es van construir en un solar de Cardona i que configuren tot l'equipament. Està previst que aquesta llar per a infants i joves, i escola, es posi en marxa durant la primavera del 2021. Aquesta setmana el govern municipal de Sant Fruitós ha visitat les obres i ha pogut conèixer al detall l'estat del projecte.

La construcció d'aquest equipament respon a una necessitat urgent davant la manca de places específiques per atendre infants i joves amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) i trastorns de conducta, que requereixen d'un suport intens i especialitzat per atendre les seves necessitats.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.