• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

05.10.2020

El Centre Ocupacional L’Art de Viure generarà energia pel seu autoconsum a través de plaques solars fotovoltaiques

PLAQUES SOLARS - CO BASES1

Es tracta d'una aposta de l'entitat cap a l'eficiència energètica i que s'aplica a totes les reformes o construccions de nous centres

Hem posat en marxa una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques al centre ocupacional L'Art de Viure, ubicat al carrer Bernat Cabrera de Manresa. Es tracta d'una instal·lació que pretén abastir el 50% del consum elèctric del centre, i un pas més cap a l'eficiència energètica.

En aquesta línia l'entitat aposta cap als edificis de consum zero, que s'aplica a totes les reformes o construccions de nous centres on és viable. L'objectiu ésreduir els consums energètics i les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) i que les plaques solars puguin abastir bona part de l'autoconsum dels centres.

Properament AMPANS té previst instal·lar plaques solars fotovoltaiques a la nau de Serveis a la Indústria, al polígon Els Dolors, i a la nova llar residència d'infants i adolescents que s'està construint a Sant Fruitós de Bages. L'any 2019 es van instal·lar a l'edifici del centre ocupacional La Llum, ubicat a Comabella.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.